Homestyling Stockholm pris

En konkurrenskraftig homestyling kostnad – tre olika stylingpaket

Vi anser att alla ska ha möjlighet att kunna plocka fram potentialen i sin lägenhet eller sitt hus inför en försäljning. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser för homestyling utan att tumma på kvaliteten. Här på hemsidan kan du alltid se aktuellt homestyling Stockholm pris och vad som ingår i de olika paketen som vi erbjuder. Du kan givetvis även kontakta oss om du har några frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast

Varför vårt homestyling Stockholm pris kan ändras

Ibland ändras priserna beroende på tjänst

Vi har tre grundpaket som vi utgår ifrån för vårt homestyling pris. Dock kan det finnas andra faktorer som också kan påverka våra priser för homestyling. Det kan till exempel vara storleken på din bostad, om du har några specifika önskemål som kräver lite extra tid eller om du vill ha ett snabbt utfört arbete. Oavsett vad det kan bero på kommer du alltid meddelas i förhand om priset ändras.
  • Storleken på bostaden
  • Specifika önskemål
  • Vilket paket du väljer
  • Var du bor

Homestyling till rätt pris

Konkurrenskraftig homestyling kostnad - alltid hög kvalitet

Hos oss finns det inga dolda avgifter utan vi är alltid transparenta med våra priser och vad som ingår. Det pris som står på din offert är det pris som du ska betala när din homestyling är klar. Innan vi påbörjar samarbetet är vi också noga med att berätta vad som ingår och vad du kan beställa till extra så att dina förväntningar på vårt arbete är de rätta.

first block image

Ring för en kostnadsfri konsultation

Vad våra kunder säger om oss

Homestyling kostnad som ger kunderna valuta för pengarna

Manne Eliasson

Jag rekommenderar dem starkt om du letar efter ett homestylingföretag i Stockholm. De är lyhörda, professionella, prisvärda och framförallt gjorde de ett utmärkt jobb med att styla min lägenhet. Jag var mycket imponerad av dem överlag.

Manne Eliasson

Tord Ström

Den vackra homestylingen de gjorde hjälpte till att snabbt sälja vår lägenhet! Jag var så imponerad av den kundservice och de snabba svar vi fick av företaget. Jag hade kontaktat flera företag och vissa svarade inte ens. Deras prisuppskattning var mycket rimlig och homestylingen var så vacker! Vi tecknade kontrakt för några andra bostäder med.

Tord Ström

Agnes Öberg

Vi blev imponerade av den homestyling som gjordes. De är otroliga på att göra homestaging i en bostad och stora plus i kanten är deras professionalism och lyhördhet. Tack vare deras arbete ökade intresset för vår lägenhet och vi fick massor av bra feedback.

Agnes Öberg

Kontakta oss för homestyling Stockholm pris

Är du intresserad av att anlita oss och beställa ett av våra paket för homestyling när det är dags att sälja din bostad? Kontakta oss redan idag för aktuella priser för homestyling och för att boka en första konsultation. Vi bokar in ett första möte när det passar dig och kommer sedan ut till din bostad för att se hur vi kan ge dig en maximal styling.

Vanliga frågor och svar

Vi har här listat de vanligaste frågorna som vi får. Kontakta oss om du inte får svar på din fråga.

Vad kostar homestyling i Stockholm?
Det varierar beroende på hur stor bostad du har och hur mycket du vill att vi ska hjälpa dig med. Vi erbjuder tre olika grundpaket för dig att välja mellan, men kan givetvis anpassa dem utifrån dina behov.
Lönar det sig att anlita en homestylingfirma?
Ja, det finns flera studier som visar att en lyckad homestyling eller homestaging ökar försäljningsvärdet på en bostad. Det får även din bostad att sticka ut ur mängden på till exempel sidor som Hemnet och kan därför locka till sig fler potentiella köpare.
Hur kan jag få en kostnadsfri offert för homestyling Stockholm pris?
Du kan ta kontakt med oss via vår hemsida och berätta mer om din bostad. Vi kan sedan skicka dig en kostnadsfri offert. Vi erbjuder även en kostnadsfri konsultation som ett första steg där vi kommer hem till dig och går igenom din bostad.

Kontakta oss för homestyling Stockholm pris

Om du vill få de allra bästa förutsättningarna när du ska sälja din bostad är du varmt välkommen att kontakta oss för ett homestyling pris. Anlitar du oss stylar våra erfarna inredare din bostad på ett sätt som lockar till sig köpare. Hör av dig för ett homestyling Stockholm pris och för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig.