Homestyling företag Stockholm

Vi är ett homestyling företag med lång erfarenhet

Vår homestylingfirma har i flera år hjälpt till att styla bostäder för att öka värdet inför en kommande försäljning. Det har gett oss stor erfarenhet från många olika slags bostäder, stilar och kunder. För att kunna möta allas behov erbjuder vi tre olika stylingpaket.

Vi har inriktat oss på den heta bostadsmarknaden i Storstockholm där det krävs lite extra. Genom att använda dig av vårt homestyling företag Stockholm kan du visa potentialen av din bostad för eventuella köpare. Vi kan inreda ditt uterum så det lockar till att krypa upp i en fåtölj under ruggiga höstkvällar eller förvandla ett extrarum till ett effektivt hemmakontor.

first block image

Därför ska du välja vårt homestyling företag Stockholm

Erfarenhet av att plocka fram det bästa i din bostad

Varje bostad är unik med utrymmen och detaljer som ska framhävas. Vi har lång erfarenhet som homestyling företag och vet vad som ska belysas för att visa potentialen i just din bostad. Visningen ska ge eventuella köpare inspiration och idéer om hur de kan inreda sitt nya hem.

Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation

Innan du bestämmer dig för att anlita oss och vår homestylingfirma kommer vi ut till dig för en kostnadsfri konsultation. Det ger oss en bild av hur vi kan styla och inreda din bostad. Vi ser vad som är viktigt att framhäva och du får möjlighet att ställa frågor.

Välj mellan tre olika paket

Alla har inte samma behov av ett homestyling företag Stockholm inför en försäljning. Ibland räcker det med att vi piffar till inredningen med små detaljer, ibland krävs det att hela bostaden inreds och stylas. Därför kan du välja mellan tre olika paket – Liten Styling, Mellan Styling och Stor Styling.

Redo att boka din homestyling?

Ett homestyling företag som anpassar sig efter dina behov

Därför ska du välja oss
  • Erfarna inredare med öga för detaljer
  • Ökar bostadens värde inför en försäljning
  • Alltid kostnadsfri konsultation
  • Flera specifikt framtagna stylingpaket

Homestyling företag Stockholm kundomdömen

Flera år av nöjda kunder

Manne Eliasson

Jag rekommenderar dem starkt om du letar efter ett homestylingföretag i Stockholm. De är lyhörda, professionella, prisvärda och framförallt gjorde de ett utmärkt jobb med att styla min lägenhet. Jag var mycket imponerad av dem överlag.

Manne Eliasson

Tord Ström

Den vackra homestylingen de gjorde hjälpte till att snabbt sälja vår lägenhet! Jag var så imponerad av den kundservice och de snabba svar vi fick av företaget. Jag hade kontaktat flera företag och vissa svarade inte ens. Deras prisuppskattning var mycket rimlig och homestylingen var så vacker! Vi tecknade kontrakt för några andra bostäder med.

Tord Ström

Agnes Öberg

Vi blev imponerade av den homestyling som gjordes. De är otroliga på att göra homestaging i en bostad och stora plus i kanten är deras professionalism och lyhördhet. Tack vare deras arbete ökade intresset för vår lägenhet och vi fick massor av bra feedback.

Agnes Öberg

Kontakta vårt homestyling företag idag

Om du snart ska sälja din lägenhet eller hus och vill ha hjälp av en homestylingfirma är du varmt välkommen att kontakta oss. Första steget är att boka in en kostnadsfri konsultation där vi kommer hem till dig. Bestämmer du dig sedan för att anlita oss väljer du ett av våra stylingpaket. Vi finns givetvis här för dig om det dyker upp eventuella frågor eller funderingar.

Inredare med rätt certifikat

Våra inredare levererar alltid högsta kvalitet

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du väljer oss för din homestyling. Våra inredare strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och att du som kund ska bli 100 % nöjd. Vi har en rad olika certifikat att visa upp som bevis på den höga kvalitet vi alltid ger våra kunder. Läs gärna våra kundomdömen från tidigare nöjda kunder.

certificate 1
certificate 2
certificate 3

Vill du boka en homestyling eller har några frågor?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss

Vi är experter på homestyling som säljer

worker